Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Biophotonen Hoofddorp

Praktijk voor Biophotonentherapie

Vergoedingen

VANAF 01-01-2020 ZIJN WIJ NIET MEER AANGESLOTEN BIJ DE BATC. DE BEHANDELINGEN ZULLEN DAN NIET MEER VERGOED WORDEN DOOR DE ZORGVERZEKERAARS.


Wij zijn aangesloten bij de Beroepsorganisatie Therapeuten & Belangenassociatie Consumenten (BATC) onder BR nummer 01643.

De behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Als u wilt weten of uw verzekeraar de consulten vergoedt, kunt u dat het beste vooraf navragen. Veel verzekeraars kennen de Photonen Coherentie Therapie (nog) niet. De Photonen Coherentie Therapie is een vorm van natuurgeneeskunde. Natuurgeneeskunde valt onder alternatieve geneeswijzen. Wanneer u bij uw verzekeraar informeert naar vergoeding, vraag dan naar de vergoeding van alternatieve geneeswijzen door een natuurgeneeskundig therapeut die aangesloten is bij de BATC.


Op de website van de BATC vindt u een compleet overzicht van alle zorgverzekeraars en hoeveel zij op jaarbasis vergoeden voor natuurgeneeskundige consulten.